contact us

Nyílászárók forgalmazása és beépítése - Nyitvatartási idő: Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 17.00, Szombaton: 8:00 - 12:00

Unicor Kft.
1154 Budapest XV. Gábor Áron u. 66.
Telefon: 06-1-412-1154, 06-30-730-1431

unicor@unicor.hu

Írjon nekünk

Letölthető LipBled beltéri ajtókatalógus 2015.pdf (fájlméret: 10 Mb)

bazis_bukk.jpgbazis_feher.jpgbazis_vilagos_tolgy.jpgsteel_art_typ_840.jpg

Beltéri ajtók:

BÁZIS ajtócsaládunk közül a dekorfóliás ajtóink közkedveltsége színfurnért utánzó erezetén és kedvező árán alapul. A különösen ellenálló felületű CPL és HPL ajtóink üzlethelyiségek, középületek igényét ugyanúgy kielégítik, mint az élénk gyerekekkel rendelkező családokét. A sima felületek egyszerű tisztítást és ápolást tesznek lehetővé. A furnér borítású ajtóink széles színválasztékából biztosan talál magának a lakásába leginkább illőt.

DESIGN ajtóink divatosan kombinálják a különböző furnérokat, színeket és formákat. Engedje szabadjára fantáziáját leendő ajtóinak kiválasztásakor! Ehhez nyújtanak segítséget a RAL színskálából választható designlécek.

INTARZIÁS ajtóink exkluzív megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Első osztályú furnérokból több mint száz éves tradicionális technikával készülnek Önnek. Lakása egyediségét, szépségét finoman összeillesztett furnérokkal borított Vivace ajtóink is emelik.

STIL ajtóink eleganciát sugároznak és meggyőznek mindenkit, aki a fa változatosságát és természetes szépségét értékeli. Klasszikus formaviláguk és exkluzív megjelenésük különleges hangulatúvá varázsolják lakását.

TRENDLINE ajtóink a speciális tervezésnek és egy különleges rejtett kialakítású pántnak köszönhetően a fal egyik oldalán a tokkal egy síkba záródnak. Tekintse meg fotóinkon ezt a rendhagyó megoldást.

DOBOSI beltéri ajtók  Bútor minőségű beltéri ajtóink - legyen az fenyő, színfurnéros, vagy MDF - megfelelő forma- és színválasztással igazi díszei lehetnek otthonának.